Hostex

Pabuvau reklamos auka ir prisiklausęs daug blogerių gerų atsiliepimų apie Hostex (vienas iš rimtesnių), taip pat prisiklausęs kaip blogai dirba serveriai.lt su visu jų support’u, persikrausčiau ir perkrausčiau visus savo administruojamus puslapius į Hostex servus (šitas blog’as į tą sąrašą neįeina). Ir iš tikrųjų – Pocius tiesą byloja, galiu pasakyt, taip pat nuo savęs galiu pridurt – support’as jų superinis, greitai, kokybiškai ir su šypsena veide dirba žmonės. Nei greičiu, nei serveriais, nei aptarnavimu nei dar kažkuo skųstis tikrai negaliu. Beabejo, by default kai kurios hostinimo savybės ant jų servų yra išjungtos arba nureguliuotos ne taip, kaip tarkim man reikia, bet visos šitos problemos buvo išspręstos labai greitai ir kokybiškai. Ir aš neimu rimčiausių planų, dėl ko mane būtų galima traktuoti kaip labai rimtą klientą ir elgtis su manim kaip nors išskirtinai.

Ir atsakant į kitą klausimą – ne, aš negavau iš jų pinigėlių už šitą gerą įrašą.

3 Responses to “Hostex”

  1. hostex sako:

    Sveiki,

    Džiugu girdėti kad Jūsų nenuvylėme! Suintrigavo tik vienas dalykas – kas neveikė „by default“? Mėgstame tobulėti, tad jei galite parašykite visas pastabas į kokybe@hostex.lt

    Būtume nerealiai dėkingi!

    Sėkmės bloginant ir dėkojame kad esate :)

  2. Vadinas ramia širdim Hostex’ą galima rekomenduot draugams ir artimiesiems :)

  3. Blogr.lt sako:

    Šitas blogas taip pat į sąrašą įeina, kadangi blogr.lt blogoferma, po serveriai.lt nesiskaitymo su klientais, taip pat buvo perkelta į hostex’ą. :)

    http://blogr.lt/2009/01/14/ruo.....rveriailt/


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos