Nutrūko

Aš esu giliai nustebęs ir įsižeidęs.

Nustebęs, nes IE9 greitis tikrai praveria žandikaulį iki pavojingos ribos. Animacijos sukasi super greitai, nupūsdamos visus Chromus, Raudonas Lapes ir net Safarius. Išbandyta.
O įsižeidęs, nes nu argi buvo sunku padaryt kažką panašaus anksčiau. Tavo browseris praranda pozicijas, daryk ką nors! Tobulink, klausyk vartotojų ir ateis didi sėkmė. O dabar dar reikės metus kitus laukt, kol visi pamirš IE7, kad galėtum, žmogus, šiek tiek atsipūst nuo tų plaukus balinančių naršyklių nesuderinamumų.

2 Responses to “Nutrūko”

  1. Safari išskyriau, nes Apple deda skersą ant Flash ir deklaruoja kad HTML5 yra tas jau „teisingas“ kelias, kuriuo reikia žengt.

    Sistema niekuo neįspūdinga, besisukanti su Win7, išbandžiau su keletu vienu metu vykstančių jQuery animacijų. Ant visų naršyklių plika akim puikiai matosi stabdymas, tuo tarpu IE9 viską rodo nei trupučio netrukčiodama. Ne iš oro traukiau ;)

  2. praeivis sako:

    Šiaip jau Chrome greitesnis už Safari, bet ne esmė. Man tai įdomu ant kokios sistemos IE9 rodo tokius įspūdingus rezultatus? Nes sutinku, kad FF tikrai lėtokas, bet su Chrome tai nėra ko lyginti. Ir kad būtų aiškiau, nesu Chrome fanas ir dirbu su lėtu FF. Bet turiu įsidiegęs visas paminėtas naršykles ir IE9 jokių stebuklų nerodo. Net jeigu lyginti su kokia sena Chrome versija vistiek neprilygsta.


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos